Dit jaar wordt de GePeBe gehouden op 27-29 februari in Rosmalen en de maandag ervoor ben ik al op de stand aanwezig om deze samen mijn collega Jolanda in te richten met onze nieuwste collectie 100% LEUKE (kerst)tassen en riemen.

De GePeBe beurs is een plek waar cadeauartikelen, etenswaren en geschenkverpakkingen samenkomen. En natuurlijk ontbreken wij als firma niet en tonen hier onze nieuwe 2024 kerstcollectie.

Vooraf hebben wij met een aantal firma’s een goodiebag samengesteld. Pacor levert hiervoor een nieuwe tas en de andere firma’s leveren hun eigen promo producten aan. In het magazijn van Pacor is Joost druk geweest om dit voor te bereiden. Er staan nu 850 volle tassen klaar om uit te delen op de beurs.

27 februari Vandaag zijn we officieel van start gegaan en wat een geweldige dag was het! Bezoekers stroomden toe en werden direct aangetrokken tot onze nieuwe collectie. Vooral onze tassenlijn "Holland" bleek een ware eyecatcher te zijn, en het was fantastisch om te zien hoe mensen hier op reageerden. Ook onze serie mat PU in beige en groen blijkt flink in trek.

28+29 februari  De loop naar onze stand is prima. We krijgen weer vragen over fietstassen en shoppers. Blijken wij die toch te hebben !

Duurzaamheid speelt bij samenstellers ook een grote rol en onze R-Pet tassen passen hier uitstekend bij.

Kortom: wij hebben enerverende dagen achter de rug en laten we eerlijk zijn een kerstpakket is niet compleet zonder een Pacor tas.

Dank aan iedereen die ons heeft bezocht op de beurs en die onze collectie heeft bewonderd. We kijken ernaar uit om u binnenkort weer te zien of te spreken!

(kerst)groet,

Jolanda van Lammeren en Lieta Mosterd

Seline Valentgoed