MADE TO MATCH

over ons

Genomineerd voor Supplier of the Year 2023

MADE TO MATCH

over ons

Genomineerd voor Supplier of the Year 2023

made to match

over ons

Genomineerd voor Supplier of the Year 2023

unieke designs

Onze designs moeten niet alleen passen bij wat de klant wil, maar ook aansluiten bij het modebeeld en een duurzame samenleving.

made to match

onze waarden

Pacor is de specialist in het op maat bedenken en ontwikkelen van custom made tassen en riemen. Ook voor retail tassencollecties, kerst- en zomerartikelen, tassen op medisch gebied, relatiegeschenken e.d. ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn herkenbaar aan onze innovatieve betaalbare oplossingen, slimme details en de duurzame materialen van onze tassen en riemen.

proactief

Samenwerken is mensenwerk

Wij doen meer dan alleen vormgeven. Meedenken, proactief zijn. Snel en accuraat reageren bij een probleem, snel met een passende oplossing komen. Het proces van eerste ruwe schets tot aan goedgekeurde samples. Het eerst begrijpen van wat de klant wil en dat vervolgens vertalen met kennis, kunde en creativiteit.

kwaliteit

Duurzaam design

Onze huisstijl is niet alleen het resultaat van wat onze klanten van ons bedrijf vinden, ook binnen de organisatie is er gekeken hoe ons merk future proof te herpositioneren. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk thema. Zo kijken we naar de veranderende wereld om ons heen, de markt waarbinnen we opereren en volgen we zoveel mogelijk ons hart en gevoel bij het creëren vanunieke tassen en riemen.

Customer reviews
Customer reviews
Gedreven, betrouwbaar en altijd makkelijk te bereiken. Wat Pacor belooft, doen ze snel en efficiënt.
— Erwin Rhijnsburger werkt bij Mediscore
Customer reviews
We hadden meteen een klik, hetzelfde gevoel voor humor en een gelijke passie voor het vak.
— Yvonne de Wit van Marvon